Franchise

De formule tot succes

Franchising bij Procarwrap is gebaseerd op het bewezen succes van een bestaand hoofdkantoor in Amsterdam. Procarwrap is gespecialiseerd op het gebied van car wrapping, lakbescherming, autostyling, autoruiten blinderen en autobestickering naar wens.

Het grote voordeel van een franchise beginnen is dat de kans op mislukking zeer laag is, in tegenstelling tot andere gebruikelijke vormen van bedrijfsvoeringen. Daarom is de markt sneller, vlotter en met weinig risico’s te betreden met een gerenommeerde bedrijfsnaam die Procarwrap in de loop van meer dan 15 jaar heeft verworven, gebaseerd op integriteit, betrouwbaarheid, expertise, passie en aandacht voor detail in de autobranche.

Bovendien is de ervaring die we delen met alle bestaande franchisenemers van onschatbare waarde, omdat er geen enkele uitdaging is die we niet met wederzijdse inspanning kunnen overwinnen. The sky is the limit!

Top notch Service

Procarwrap biedt car wrapping aan dat uitgegroeid is tot de kern van het hele spectrum van onze diensten. Sinds 2006 zijn wij actief als car wrappers en groeien sindsdien significant in het aantal gewrapte auto’s, ieder jaar weer.

Xero-folie is een high-end product dat exclusief wordt aangebracht bij Procarwrap vestigingen in de Benelux. Een vaak gevraagde en populaire service is o.a. lakbescherming, ramen blinderen, ontchromen, cardetailing en uiteraard auto’s wrappen.

Wij passen de meest exclusieve (high-end) wrapfolies toe op voertuigen met verschillende merken, zoals: Xpel, 3M, Oracel en Avery Dennison.

Bij Procarwrap zijn we apetrots dat wij vakkundige professionals in dienst hebben, die voor de tevredenheid van onze klanten zorgen. Door het leveren van hoge kwaliteit en een zorgvuldige oplevering van de diensten, resulteert het in uitbreiding van het merk Procarwrap.

Onze klanten krijgen honderden carwraps, ontwerpen en toffe projecten per jaar te zien, waarbij Procarwrap gevolgd wordt door meer dan 130.000 autoliefhebbers op Instagram.

Gemiddeld groeien onze partners tot 15-20% per jaar na de eerste twee jaar van exploitatie. Deze drempel is de indexatie mogelijkheid om succesvol te concurreren in verschillende markten. Ontdek het zelf en open binnenkort een eigen Procarwrap vestiging in jouw stad!

Waarom kiezen voor Procarwrap?

Procarwrap is een betrouwbare franchiser geworden dankzij de hoge reputatie die we jarenland hebben opgebouwd, dankzij service van hoge kwaliteit, constante ondersteuning, toewijding en een doordacht systeem dat al ruim 10 jaar lang in de hele Procarwrap gemeenschap wordt toegepast.

Onze uitgebreide en professionele training is gericht op alle aspecten die we dagelijks tegenkomen in de carstyling branche. Onze franchisenemers kunnen vertrouwen op onze kennis, expertise, complexiteit en het harde werk die wij in jou steken, terwijl jij als franchisenemer druk bent met het uitvoeren van gave projecten, zijn wij bezig om kwaliteit te waarborgen.

Met een professionele en innovatieve benadering van ons vak, technologische vooruitgang, biedt Procarwrap een unieke kans om jouw portfolio te diversifiëren. Meld je aan bij Procarwrap als franchise. The Future is here!

Start jouw eigen Procarwrap

Procarwrap is een betrouwbare franchiser geworden dankzij de hoge reputatie die we jarenland hebben opgebouwd, dankzij service van hoge kwaliteit, constante ondersteuning, toewijding en een doordacht systeem dat al ruim 10 jaar lang in de hele Procarwrap gemeenschap wordt toegepast.

We got you covered

Xpel
Avery Dennison
Chemical Guys
nike
Bekijk de vele voordelen

Uitgebreide opleiding
Grafisch ontwerp ondersteuning (tot 200,-)
Technische online ondersteuning
Eigen e-mail @procarwrap.nl
Weergave van vestiging op Google Maps
Branding van de vestiging
Doorlopende opleiding
Regionale exclusiviteit
Persoonlijke website
Google Ads campagnes
Kleurenwaaier
Eigen toolbox
Merchandise pakket
en meer!

Aanvragen

Vul het aanvraagformulier in en ons team neemt binnen 24 uur contact met je op.

1 Step 1
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Pro Car Wrap