Reclame Wrap

Autobestickering carwrap

Een volledige carwrap is veelal bedoeld als styling voor een toffe look en feel. Bij Procarwrap kun je ook terecht om jouw voertuig laten wrappen of bestickeren voor promotiedoeleinden. Voor langere duur of promotioneel voor een bepaalde actie.

Bekijk hier meer op ons YouTube kanaal.

Autobelettering is slimme reclame

Bedrijfsvoertuigen zijn vrijwel dagelijks op de weg te vinden, tussen allerlei potentiële klanten en zijn daarom erg geschikt voor reclameboodschappen. Een standaard “blanco” bedrijfsvoertuig is dan logischerwijs zonde. Door het voertuig te voorzien van autobelettering in de vorm van bestickering valt jouw onderneming écht op. Het levert vaak nieuwe klanten op en die zijn er nooit genoeg. Procarwrap verzorgt voertuigreclame voor alle soorten (bedrijfs)voertuigen, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Promotioneel wrappen: een opvallende manier van reclame

Wij wrappen auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor een tijdelijke actie! In dat geval gebruiken wij een speciaal soort folie die een minder sterk hechtende lijmlaag heeft, en er dus makkelijker afgehaald kan worden wanneer de promotie actie afgelopen is. Handig voor bedrijfsauto’s die een bepaalde boodschap moeten overbrengen. We bedrukken het vinyl met elk gewenst ontwerp op maat. Het heeft een groot voordeel: de lak van de auto wordt beschermd door het zelfklevend vinyl. Als de wrap weer verwijderd wordt is de auto weer als nieuw. De full colour wrap wordt gelamineerd ter bescherming van de folie en tegen verkleuring door UV-straling. We bieden daarbij twee verschillende afwerkingen, namelijk een glans- of matlaminaat.

One stop shop

Productie vindt plaats in onze eigen werkplaatsen en montage door niemand minder dan onze professionele specialisten, uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen om tot het allerbeste eindresultaat te komen.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Pro Car Wrap