Lichten Smoken

Lichten smoken

Procarwrap is specialist op het gebied van car wrapping, auto ramen blinderen en auto bestickeren. Wij zijn constant bezig onze diensten verder uit te breiden door de nieuwste technieken toe te passen en creatieve manieren vinden om car styling naar een hoger niveau te tillen. Auto lichten smoken is een vernieuwde manier van tinten voor de achterlichten en koplampen. Lees hieronder meer over deze nieuwe manier van autolichten tinten met smoke folie.

Het smoken van koplampen en achterlichten doen we met hoogwaardige folie, zo bied jij je auto niet alleen extra bescherming, maar ook een stoere en unieke look. Tegenwoordig maken auto’s gebruik van HID-, LED- en laserlampen met ultra heldere polycarbonaat- of acryllenzen, waardoor het voor de bestuurder helder is de autoweg te zien.

Hoe helder en strak deze nieuwe koplampen ook zijn; brengt het helaas ook de nodige kwetsbaarheid met zich mee. Ze zijn dichtbij de weg en uiterst kwetsbaar voor schade door zowel puin en UV-straling van de zon.

• De folie geeft bescherming aan de koplampen tegen gebruikerskrassen en steenslag.• De waarde van je auto zal langer zijn waarde behouden, omdat het glas intact blijft.
• De folie is UV-werend.
• De folie geeft de lampen een luxere en stoerdere uitstraling.
• Reageert erg goed op vochtigheid en hoge temperaturen.
• Onderhouden van de folie is eenvoudig en wasstraat bestendig.
• In geval van schade is de folie gemakkelijk te vervangen.
• Heeft een restwaarde verhogende werking, door de bescherming van de koplamp.

Neem nu contact op om een afspraak te maken:

10 jaar garantie op folie en montage

Onze vakmensen zorgen natuurlijk voor een vlekkeloze montage zonder luchtbelletjes, kreukels of stofdeeltjes. Toch kan er ook na montage altijd iets misgaan. Daarom krijg je van ons een certificaat voor 10 jaar garantie op loslaten, bellen, scheuren of verkleuren van de folie. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

Training blinderen

Heb je interesse om zelf te gaan blinderen? Bij ons Procarwrap filiaal aan de Condensatorweg worden er ook een paar keer per jaar trainingen gegeven

Voordelen van het smoken van koplampen en achterlichten

Hoe werkt het wrappen van lichten met smoke wrap?

Naast bescherming tegen steenslag en uv-straling, krijg je met smoke wrapfolie een stoere luxe look voor je auto. Klanten kiezen meestal voor een donkere tint voor de auto lichten die overeen komt met de lak of wrap van het voertuig. 

Maar waarom is het smoken van autoverlichting nou eigenlijk zo populair en hoe werkt het? Met lichten smoken wrappen we de koplampen en achterlichten met een speciale smoke wrap folie. Dit is een plakfolie die na een grondige reinigingsbeurt van de autolak wordt aangebracht door de folie te verhitten. 

Procarwrap bestaat uit een team professionals die al 10 jaar op vakkundige wijze autoverlichting wrappen met smoke wrap folie, een specialisatie waarbij nauwkeurig gewerkt wordt. 

Bij Procarwrap bent je gegarandeerd van een professionele smoke wrap van de koplampen en achterlichten van je geliefde bolide.

Pro Car Wrap