Motorwrap

Design je motor met een motorwrap

Wil je je motor omtoveren naar een race specificatie of simpelweg een nieuwe look geven? Met een motorwrap zijn alle kleuren eenvoudig aan te brengen zonder dat de originele lak wordt aangetast. Ook ideeën voor een geheel eigen design of patroon is allemaal mogelijk, we denken graag met je mee om samen het perfecte design voor je gereed te maken. Dus mocht je een levendige fantasie hebben, kunnen wij je er zeker bij helpen.

Het wrappen van motoren is wel echt maatwerk, iedere motor heeft weer een iets andere verdeling van kappen en maten. Ook worden er op sommige plekken kunststof gebruikt waar we tijdens het designen van het ontwerp rekenen mee moeten houden.

Wij wrappen uitsluitend motoren voor bedrijven en NIET voor particulieren.

Voordelen van een motorwrap

Het wrappen van je motor brengt wel een hoop voordelen met zich mee.
– Het is een stuk voordeliger dan het laten spuiten van je motor
– De wrapfolie biedt ook bescherming aan de origineel lak, doordat deze schade door steeninslagen beperkt en zelfs volledig tegengaat
– Het is mogelijk om met een geheel custom design te komen
– Eenvoudig te onderhouden net als gewone lak
– Het is vervolgens ook weer gemakkelijk verwijderbaar en de origineel lak blijft in nieuwstaat

Mogelijkheden

Het is mogelijk om een design uit de race wereld over te nemen. Wij zullen het ontwerp in zijn geheel in onze studio uitwerken en matchen met de originele look zodat deze niet van elkaar te onderscheiden zijn. Uiteraard kan je er zelf je eigen ‘special edition’ draai aan geven. Door te combineren met mat, glans of satijn maar ook door middel van een door u aangeleverde foto.

Neem nu contact op om een afspraak te maken:

Pro Car Wrap