Ontchromen

Een premium uitstraling met Chrome Delete

Ontchromen, ook wel Chrome Delete genoemd is ook weer een extra stap om je voertuig een andere uitstraling te geven. Er is een legio aan mogelijkheden en in de meeste gevallen zorgen hoogglans zwart, satijn of mat voor de meest premium uitstraling.

Zo kan je bijvoorbeeld je raamlijsten, grill, handgrepen, dakdragers en logo’s ontchromen. Uiteraard kun je elke kleur kiezen voor het ontchromen van de onderdelen. Door het ontchromen wordt de auto ook nog eens beter beschermd.

Tegenwoordig bieden de meeste fabrikanten hun voertuigen ook fabrieks-af aan met zwarte sierlijsten. Dit wordt meestal een ‘Night Package’ of ‘Black Line’ genoemd, mocht je auto dit pakket niet hebben dan kunnen wij dit alsnog naar dezelfde stijl ontchromen. In het geval van de Tesla’s is het bijvoorbeeld erg mooi om de deurgrepen te ontchromen, zodat deze als het ware ‘wegvallen’ met als resultaat dat het geheel veel strakker oogt.

Het is lastig om vaste prijzen aan de bieden, iedere auto heeft namelijk andere chroom onderdelen en bij de meeste auto’s moeten deze verwijdert worden om ze netjes te kunnen wrappen. Hieronder hebben we een aantal indicatieprijzen geplaatst voor de nodige onderdelen.

Raamlijsten

Vanaf

350

Grill

Vanaf

250

Dakdragers

Vanaf

200

Spiegelkappen

Vanaf

150

Handgrepen

Vanaf

75

Logo's

Vanaf

50

Wat is ontchromen en hoe werkt het?​

Chrome auto-onderdelen zoals sierlijsten zijn moeilijk over te spuiten. Toch is het vaak gewenst om een auto met chrome onderdelen een andere look te geven. Daarom is het wrappen van chrome onderdelen d.m.v. Chrome Delete de ideale oplossing voor een vernieuwde look van een auto. Een voordeel van ontchromen door de specialisten van Procarwrap, is dat het niet nodig is om de chrome onderdelen te demonteren van je auto.

Met ontchromen kun je dus makkelijk en voordelig alle chrome onderdelen van je auto een andere kleur geven, zonder de originele lak te verwijderen of de auto over te spuiten. Met een speciale chroom hechtende wrap folie veranderen we je auto snel van kleur met een speciaal effect zoals glans, carbon, satijn, mat of één van de talrijke opties waar we je graag over adviseren in onze showroom.

Neem nu contact op om een afspraak te maken:

Pro Car Wrap