PPF Steenslagfolie

Bescherm je auto tegen krassen met steenslagfolie

De huidige autolakbescherming is geëvolueerd tot een hoogwaardige thermoplastische urethaan folie dat wordt aangebracht op auto’s. Deze urethaan folie is zeer goed bestand tegen zure verontreinigingen corrosie en biedt bescherming tegen spetters, vogeluitwerpselen, zure regen en meer. Het unieke materiaal helpt ook om oxidatie te verminderen door overmatige blootstelling aan de zon of UV-licht. Ook kan de PPF zichzelf ‘genezen’ wanneer lichte krassen optreden. Ook maximaliseert de folie de doorverkoopwaarde van je auto, doordat de lak volledig beschermd wordt.

In algemene termen is steenslagfolie een veel dunnere en lichtere versie van vinyl of wat veel mensen een ‘’wrap’’ noemen. De wrap is een zwaardere substantie, die veel gemakkelijker te installeren is, biedt extra dekking maar is niet erg transparant.  Een andere eenvoudige manier om het verschil uit te leggen is dat vinyl meestal wordt toegepast voor esthetische verbeteringen, terwijl steenslagfolie een beschermende toepassing is.

We bieden nu 3 standaardpakketten voor de lakbeschermingsfolie:

Rij iedere dag in een gloednieuwe auto

Bij Procarwrap verzorgen we lakbescherming door het aanbrengen van steenslagfolie op elk gewenst model auto en op elk gewenst deel van de auto. Hiervoor werken wij samen met Xpel. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Instap en Dorpels

Bij Instap en Dorpels worden de instap en dorpels volledig beschermd.  Het is gebruikelijk om als exta optie de helft van de motorkap te coaten, alsmede de spiegelkappen.

Vanaf

250

Front Protection

Bij het Front Protection pakket worden de volgende onderdelen van de auto beschermd: motorkap, voorschermen, voorbumper en zijspiegels. Indicatieprijs: vanaf € 1600,-

Vanaf

1600

Full Protection

Bij het Full Protection pakket worden alle onderdelen van de gehele auto beschermd met de lakbeschermingsfolie. Ga zorgeloos de weg op met Full-Protection steenslagfolie. 

Vanaf

4000

Slimme investering

De coating beschermt het volledige exterieur van de auto levenslang tegen aantasting. De doorverkoop marktwaarde zal daardoor aanzienlijk hoger zijn! PPF steenslagfolie betaalt zichzelf uiteindelijk terug en beschermt tegen schade van buitenaf!

Een nieuwe auto. Elke dag!

Zodra de steenslagfolie aangebracht is zie je een spiegelend effect, prachtige glans en indrukwekkende kleurdiepte, onvergelijkbaar met een ander product! Bij onderhoud zal de exterieur van je auto nog vele jaren glanzen.

Weinig onderhoud

Het gladde gecoate oppervlak zorgt ervoor dat vuil, vogeldrek en teer niet aan je lak, wielen of glas blijven kleven. Dit maakt het wassen van je auto minder arbeidsintensief en minder frequent. Waxen is nu totaal overbodig.

Maak vandaag nog een afspraak

Wrap je auto in een unieke kleur in een glans, mat, zijdeglans, carbon fibre, brushed metal of full colour folie. Zelfs camouflage en dierenprints zijn mogelijk!

Hoe lang gaat de lakbeschermingsfolie mee?
Volgens Xpel gaat een professioneel geïnstalleerde PPF, 5 tot 10 jaar mee. Maar teveel blootstelling aan direct zonlicht zal de levensduur verkorten. Als het voortdurend wordt blootgesteld aan puin, zand of andere schadelijke materialen, kan het dun slijten.
Wat voor garantie kan ik verwachten met PPF?
Op Xpel steenslagfolie wordt 10 jaar garantie gegeven, ondersteund door een wereldwijd netwerk van gecertificeerde Xpel installateurs. De folie wordt volledig op maat en nauwkeurig aangebracht door onze professionals..
Kan de folie worden verwijderd?
Ja, de folie heeft een gepatenteerde lijmlaag waardoor verwijdering mogelijk is zonder de auto te beschadigen.
Kan PPF worden aangebracht over een bestaande Wrap?
Over het algemeen kan PPF probleemloos worden aangebracht over een Wrap. Alleen in enkele gevallen kan de Wrap tijdens het verwijderingsproces van de PPF worden beschadigd.
Is er speciaal onderhoud noodzakelijk?

Nee, simpelweg was en wax de auto zoals je normaal gesproken ook zou doen.
Wel zijn onderstaande tips noodzakelijk om te weten:

  • Wacht ongeveer 5 dagen na de installatie van PPF voordat je je auto wast om er zeker van te zijn dat de folie goed aan de carrosserie is gehecht.
  • Was en wax je auto om zijn esthetische uitstraling te behouden.
  • Verwijder na het waxen eventuele was ophoping langs de folieranden met een pluisvrije doek.
  • Gebruik uiteraard geen geverfde wax, schuurmiddelen en wrijfmiddelen.
Pro Car Wrap