Striping

Striping

Een dak wrap of striping op je auto met safariprint, carbon look, hoogglans panoramadak, sportieve striping of een dak wrap volledig naar eigen design aan laten brengen?
Hiermee maak je de auto uniek en stijlvol. Er zijn verschillende kleuren mogelijk die je ook nog eens kunt combineren met het wrappen van de spiegelkappen, raamstijlen of de grill.

Geef je auto een nieuwe uitstraling!

Zit de gewenste kleur voor de dak wrap of striping er niet tussen of heb je een eigen design in gedachten voor een dak wrap? Laat ons dit dan voor je ontwerpen. Onze creatieve studiomedewerkers denken met jou mee voor een leuk design om een goede vertaling van het idee te realiseren!

De afgelopen jaren zijn de AMG Stripings en Manhart Stripings erg in de trend. Het is wellicht een kleiner detail dan bijvoorbeeld het volledig wrappen van je auto maar het effect dat een striping met zich brengt overweldigd soms zelfs een hele carwrap.

Procarwrap zorgt in Amsterdam voor de speciale styling van uw auto.

Met decals geef je je auto een veel sportievere en opvallende look. Wij kunnen zelf de striping voor je ontwerpen die vrijwel identiek zijn aan de officiële fabrieks-af striping of raceauto’s.

Mocht je op Instagram of andere social media auto´s zijn tegengekomen met een gave striping kan je dat naar ons doorsturen en wij doen ons best om vervolgens exact hetzelfde voor je te creëren. Onze decals worden gemaakt van hoogwaardige folie dus deze zal er jaren fris en strak uit blijven zien.

Ook bieden wij striping en decals voor evenementen en autoshows. Zo hebben wij ook auto´s klaargemaakt voor de Gumball 3000 rally, Streetgasm en meerdere tuning evenementen in Nederland.

Klaar om je auto te laten stripen?
Pro Car Wrap