Procarwrap-wit-logo

Portfolio

Tesla Model 3 performance – Full body wrap

Tesla Model 3 Performance – Full body wrap

De elektrische Tesla Model 3 is niet zomaar een auto. Door zijn gemiddelde actieradius van maar liefst 600 kilometer is deze auto zeer geschikt voor de bestuurder die een lange afstand wil afleggen.
Tevens is de Tesla Model 3 voorzien van een ‘AWD dual motor’, dit houdt in dat de auto 4-wiel aangedreven is en daarbij veel sportieve rijeigenschappen heeft.

Zo heeft deze Tesla bijvoorbeeld verbeterde tractie op de autoweg, weinig input nodig van de bestuurder en past zich automatisch aan wegomstandigheden.
Met maar liefst 490PK kunnen we stellen dat deze geweldige Tesla Model 3 zich in onze top 10 bevindt.

Naast de vele interessante eigenschappen van de Tesla, is de auto desalniettemin veilig, praktisch én ongelooflijk snel.

Bij Procarwrap hebben we het genoegen gekregen om de Tesla te voorzien van een full-body wrap in een zeer excentrieke kleur, namelijk ‘Khaki Gloss Green’ van het kwalitatieve merk Inozetek.

Zowel de klant als wij bij Procarwrap zijn er duidelijk van overtuigd dat dit een kleur betreft die goed zal passen op de Tesla Model 3. Op de folie zit namelijk een laagje glans, waardoor er een “shiny effect” gecreëerd wordt.
Daarnaast hebben wij de Tesla voorzien van speciale Glascoating, waardoor de autolak wordt beschermd tegen gebruikssporen en krassen in de wasstraat.

Als ‘finishing touch’ hebben wij bovendien de chrome-details van de auto gewrapt. Zo hebben wij o.a. alle raamomlijstingen, deurhendels, spiegelhouders en logo’s van de Tesla voorzien van een glanzende ‘3M 2080 Gloss Black’ kleur.

Ook jouw Tesla professioneel laten wrappen? Neem dan contact met ons op.