BMW M4 Super Gloss Metallic Dandelion Yellow MSG019

BMW M4  – Super Gloss Metallic Dandelion Yellow MSG019

BMW M4 - Super Gloss Metallic Dandelion Yellow MSG019

De BMW M4 is een unieke en bijzondere auto, en bij Procawrap weten we als geen ander hoe we deze auto nog specialer kunnen maken.

Zo hebben we deze BMW M4 gewrapt in de kleur Super Gloss Metallic Dandelion Yellow MSG019. Een opvallende kleur die de lijnen van de auto nog eens extra benadrukt.

Met deze kleur maakt deze BMW M4 zeker indruk op de weg en zal het de aandacht trekken van voorbijgangers.

Maar niet alleen de kleur van de wrap is bijzonder. We hebben ook een aantal andere aanpassingen aan de auto gedaan die het nog specialer maken.

Zo hebben we de binnenzijde van de deuren en de dorpels binnen en sponning weerszijden gewrapt en gebrand met een Louis Vuitton patroon.

Dit geeft de auto een unieke uitstraling en laat zien dat wij oog hebben voor detail.

We hebben ook de remklauwen geel laten coaten en de voor koplampen laten polijsten en smoken. Hierdoor wordt de agressieve uitstraling van de BMW M4 nog eens extra benadrukt.

Om het geheel af te maken hebben we ook een chameleon tint laten aanbrengen op de voorruit in de kleur sky blue. Dit zorgt voor een extra unieke uitstraling en geeft de auto net dat beetje extra.

Daarnaast hebben we ook aandacht besteed aan het interieur van de auto. Zo hebben we het interieur laten detailing en het leer laten verven en voeden

Het stuur is mat gemaakt met een spraycoating. Hierdoor ziet het interieur er als nieuw uit en voelt het ook zo aan.

Ook het exterieur is aangepakt, met het wrappen van de dak- en spiegels in glans carbon en het vernieuwen/vervangen van het M4 logo.

Tot slot hebben we ook de hoofdsteunen laten customizen met ons eigen design.

Kortom, met deze bijzondere aanpassingen hebben we van deze BMW M4 een unieke en persoonlijke auto gemaakt die de aandacht zal trekken op de weg en een blijvende indruk zal achterlaten.

Bij Procawrap voeren we deze werkzaamheden uit voor onze klanten, zodat zij ook kunnen genieten van een auto die helemaal naar hun wensen is gepersonaliseerd.

Related Posts
Pro Car Wrap