Volvo XC90 Detail wrapping

Volvo XC90  – Detail wrapping

Volvo XC90 - Detail wrapping

Bij Procawrap zijn we trots op het werk dat we hebben gedaan aan deze Volvo XC90. We hebben verschillende aanpassingen gemaakt om het voertuig een nieuwe, unieke uitstraling te geven.

Om te beginnen hebben we de gillomlijsting aan de voorzijde en het logo ontchromen en de letters ‘Volvo’ laten smoken. Dit creëert een stijlvol contrast met de diepzwarte lak van de auto.

Daarnaast hebben we de raamlijsten en de dakdragers ontchromen, waardoor het voertuig een modernere en strakkere uitstraling krijgt.

Om het geheel af te maken hebben we de spiegelkappen gewrapt en de achterlichten laten smoken. Hierdoor oogt de auto nog sportiever en agressiever dan voorheen.

Tot slot hebben we de type plaatjes aan de achterzijde gedemonteerd, waardoor de nadruk nog meer op het ontwerp en de kleurstelling van de auto komt te liggen.

Bij Procawrap voeren we deze werkzaamheden uit voor klanten die hun voertuig willen personaliseren en een eigen stijl willen geven.

Met ons vakmanschap en oog voor detail zorgen we ervoor dat elke auto die onze werkplaats verlaat er fantastisch uitziet en een unieke uitstraling heeft.

Related Posts
Pro Car Wrap

Schrijf je in voor Onze Exclusieve Training!

Ben je gefascineerd door de kunst van carwrapping? Wil je leren hoe je auto’s kunt transformeren met professionele wraptechnieken? Meld je dan nu aan voor onze exclusieve Carwrapping Training!