Mercedes SLS AMG | De-chrome

Mercedes SLS AMG | De-chrome
Mercedes SLS AMG | PPF, Cardetailing & Tinting

De Mercedes SLS AMG, een sportauto waar jij je loterijwinst aan uitgeeft, vooral omdat hij een prachtig stel vleugeldeuren heeft (Gullwing doors).

Oh, en niet te vergeten dat hij een brutale 6.3 liter V8 motor onder de motorkap heeft. De Mercedes SLS AMG is echter niet bijzonder verfijnd, dat is het moment wanneer wij bij Procarwrap om de hoek komen kijken.

Deze geweldige sportauto is niet alleen voorzien van Ultra Chameleon raamolie, maar is tevens beschermd tegen steenslag d.m.v. het toepassen van steenslagfolie, ook wel PPF (Paint Protection Film) genoemd. 

Deze onzichtbare folie wordt door onze plotter deskundig voorgesneden en vervolgens vakkundig geplaatst. De toplaag van de XPEL PPF folie is zelfhelend (krassen verdwijnen vanzelf) en de folie is 200 micron (0.2mm) dik. met 10 jaar garantie op de folie is dit de beste lakbescherming beschikbaar.

Bovenop de steenslagfolie wordt er een Fusion geplaatst van XPEL zodat deze sterke folie water- en vuilafstotend wordt.

Daarnaast is de auto volledig gepolijst door onze professionals en zijn alle chrome onderdelen van de Mercedes volledig ontchroomd in full black. 

Door het ontchromen van alle onderdelen ziet de auto er volledig anders uit en komt het exterieur pas écht tot zijn recht. De-chromen is tegenwoordig razend populair en is onmisbaar bij carstyling.

Op zoek naar professionele lakbescherming en/of carstyling? De mogelijkheden bij Procarwrap zijn eindeloos en niets is ons te gek. Ben jij er klaar voor?

Related Posts
Pro Car Wrap