Tesla Model 3 | Full-body wrap

Tesla Model 3 | Full-body wrap
Tesla Model 3 | Full-body wrap

De Tesla Model 3 is al geruime tijd één van onze favoriete elektrische auto’s. Niet alleen vanwege de impact op het milieu of de geweldige technologie die ze aandrijft, maar ook vanwege de vele opties die ze hebben kunnen bieden voor hun eigenaren. 

Tesla’s kleurenpalet voor de auto’s is enigszins beperkt en dat vinden wij natuurlijk prima *knipoog*.

Soms moet je de kans wagen voor een kleur die je mooi vindt, dus stroopten wij bij Procarwrap onze mouwen op…

Voor diegenen die niet bekend zijn met de Model 3, volgen hier wat toffe weetjes; Deze volledig elektrische Tesla model 3 is voorzien van een AWD dual motor, zo bereikt de auto met z’n snelle acceleratie hoge snelheden in een korte tijd. Door het gebruik van de carbon fiber spoiler aan de achterkant van de Tesla, gaat de Model 3 van 0 naar 100 km/u* in slechts 3,3 seconden.

De wrap van de Tesla Model 3 is aangebracht op een zwarte lakkleur en er is gekozen voor de kleur Gloss-Sunflower van het merk 3M.

Door het toepassen van deze gave wrapfolie blijft de auto op een onderscheidende manier opvallend tussen alle andere fabriekskleuren die Tesla biedt.

De Sunflower carwrap van 3M staat voor energie, zon en blijdschap, wie wordt er nou niet vrolijk van zo’n frisse kleur. De 3M vinyl carwrap is tevens zelfklevend en heeft zowel duurzame als krachtige eigenschappen.

Wederom een tevreden klant en een succesvol afgerond project. Deze gele cheetah kan weer stralend de autoweg op!

Interesse in een dergelijke carwrap, striping of carstyling?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Related Posts
Pro Car Wrap